PSG i-a propus lui Gianluigi Buffon prelungirea contractului. Portarul a împlinit 41 de ani – DigiSport

  • Tenis WTA, Roma, optimi: Mihaela Buzărnescu – Naomi Osaka (ora 18:00, Digi Sport 2)

  • Liga 2, etapa a 35-a: Academica Clinceni-“U” Cluj (18:00, Digi Sport 1), Ripensia Timişoara-Petrolul (20:00, Digi Sport 1)

Gianluigi Buffon va continua la PSG. Portarul italian a dezvăluit că i s-a propus prelungirea contractului cu campioana Franței. Detaliile acordului vor fi stabilite de cele două părți zilele următoare. Gianluigi Buffon a împlinit 41 de ani pe 28 ianuarie.

Gianluigi Buffon a făcut anunțul într-o emisiune a canalului Sky Uno. “PSG mi-a propus prelungirea şi asta mă face cu adevărat fericit şi-mi face plăcere. Ne vom întâlni zilele viitoare să examinăm acest proiect şi să vedem dacă este bine să continuăm împreună”, a declarat Buffon.

Fostul portar al naționalei Italiei a semnat în vara lui 2018 un contract pe un an cu campioana Franţei, cu opţiune de prelungire pentru un sezon.

Gianluigi Buffon a apărat în 21 de meciuri pentru PSG

Antrenorul parizienilor, Thomas Tuchel, a anunţat că va pune capăt, din sezonul viitor, politicii de rotaţie a portarilor. În actuala stagiune, Alphonse Areola (20 meciuri în Ligue 1 şi trei în Liga Campionilor) şi Buffon (16 meciuri în Ligue 1 şi cinci în Liga Campionilor) şi-au împărţit apariţiile între buturile PSG.

Dacă Gianluigi Buffon nu-şi va prelungi contractul, PSG va aduce în locul său un alt italian, Gianluigi Donnarumma, urmaşul său la naţională, a scris cotidianul La Repubblica.

Gianluigi Buffon este încântat de Ligue 1

Gianluigi Buffon a trăit o experiență plăcută la PSG. “În Italia credem că Ligue 1 e un campionat mai slab ca al nostru, însă are individualităţi excepţionale. Echipe ca Lille sau Lyon ar încheia la noi în primele cinci. Asta e valabil şi pentru Rennes”, a spus Buffon.

Gianluigi Buffon a comis câteva greșeli mari în poarta lui PSG. Înainte de dubla confruntare cu Manchester United, din “optimile” Champions League, Buffon a primit “verde” din partea conducerii pentru a-și prelungi contractul, însă după ce parizienii au fost eliminați, nu mai era atât de sigură această variantă. La meciul din retur, Buffon a făcut o gafă mare, când a scăpat din mâini șutul lui Rashford și a primit gol.

Etichete: psg , gianluigi buffon , gianluigi buffon psg , buffon prelungire contract

Source: digisport.ro