Nicolae Stanciu s-a săturat de Al Ahli şi a fugit de la echipă. Probleme pentru Contra – DigiSport

  • Tenis WTA, Roma, optimi: Mihaela Buzărnescu – Naomi Osaka (ora 18:00, Digi Sport 2)

  • Liga 2, etapa a 35-a: Academica Clinceni-“U” Cluj (18:00, Digi Sport 1), Ripensia Timişoara-Petrolul (20:00, Digi Sport 1)

Internaţionalul român Nicolae Stanciu s-a săturat de modul în care a fost tratat la Al Ahli şi a părăsit echipa. Pentru că nu i s-au achitat alţi bani în afara celor pe care i-a primit atunci când a semnat cu echipa saudită Al Ahli, românul a trimis mai multe notificări clubului, iar astăzi, înaintea ultimului meci din campionat, cu Al Ittifaq, a părăsit ţara.

Ultimul său meci a fost runda trecută, Al Faysaly-Al Ahli 1-4. Chiar a deschis scorul, în minutul 11, şi a fost pe teren până în minutul 87, când totul era tranşat. În ultima vreme fotbalistul român a trimis mai multe notificări conducerii, în care solicita plata banilor.

Cât a costat până la urmă Nicolae Stanciu?

Transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli a stârnit foarte multe discuţii în România. Conform impresarului său, Anamaria Prodan, saudiţii ar fi plătit 10 milioane pe el, în timp ce Ioan Becali spune că ar fi vorba doar despre 4,5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Sparta Praga la Al Ahli pentru 4.5 milioane de euro. Anunțul a fost făcut de Ioan Becali, invitat special la Digi Sport Matinal. “Vorbim de Stanciu, ca jucător, că a plecat pe 10 milioane. A plecat pe 4,5 milioane și nu câștigă două milioane pe an. Da, Stanciu a fost transferat pe 4,5 milioane de la Sparta la arabi. Vă dau eu telefonul de la Sparta și vă spun ei pe cât au plecat.

Și Stanciu câștigă 1,5 milioane pe an. Mai erau timpuri când mai ziceam și eu d-astea, dar asta o făceam cu un Ilie Dumitrescu: bag-o mai tare să audă Dan Petrescu, să-l oftic, că am mai mult. Ai auzit, mă, ce contract am semnat?. Dar era chestie de 100-150, nu de la 4 milioane la 10“, a spus Becali la Digi Sport Matinal.

Ăştia sunt banii. Aproape 10 milioane de euro transferul şi 7 punct 5 (n.r. 7,5) banii jucătorului pentru următorii trei ani şi jumătate. Şi, atenţie, fără bonusuri. Pentru că acolo sunt diferite cupe, iar bonusurile pot fi importante. Stanciu este cel mai bun jucător român. Dar el trebuia să facă un pas. Noi, românii, spunem că am vrea jucătorii la Real Madrid şi la Barcelona, dar uităm că nu mai avem cota de pe vremea lui Hagi şi Popescu“, a afirmat Anamaria la Digi Sport Matinal.

Situaţia lui Nicolae Stanciu reprezint o problemă foarte mare pentru Cosmin Contra. Stanciu este jucător de bază în naţionala României, echipă care va întâlni Norvegia şi Malta, pe 7, respectiv 10 iunie, în preliminariile Euro 2020.

În primele două jocuri, România a pierdut cu Suedia, 1-2, şi a învins Insulele Feroe, 4-1.

Etichete: al-ahli , nicolae stanciu , nicolae stanciu al ahli

Source: digisport.ro