Nick Kyrgios, act de furie fără precedent la Roma! A aruncat cu un scaun, a plecat la vestiare și a fost descalificat – DigiSport

  • Tenis WTA, Roma, optimi: Mihaela Buzărnescu – Naomi Osaka (ora 18:00, Digi Sport 2)

  • Liga 2, etapa a 35-a: Academica Clinceni-“U” Cluj (18:00, Digi Sport 1), Ripensia Timişoara-Petrolul (20:00, Digi Sport 1)

Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) a fost descalificat din turneul de la Roma, după scandalul provocat la partida cu Casper Ruud (20 de ani, 76 ATP). Australianul, unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul profesionist, și-a pierdut controlul în setul al treilea, când scorul era 6-3, 6-7 (5), 2-1 pentru Casper.

Australianul a fost deranjat de mai multe decizii luate de arbitru, a început să dea cu piciorul în diverse obiecte de pe margine, a aruncat cu un scaun în teren, după care și-a strâns geanta și a plecat la vestiare.

De fapt, Kyrgios a primit mai multe avertismente, în timpul întâlnirii cu norvegianul, din cauza comportamentului său nesportiv. Australianul a fost deranjat, în setul al treilea, de faptul că unii spectatori se plimbau prin tribună și a răbufnit. Arbitrul a acordat game penalty iar asta l-a enervat la culme pe Kyrgios. În consecință, acesta a avut acel act de furie închiat cu retragrea la cabine.

Ca urmare, Nick Kyrgios a fost descalificat și, cel mai probabil, va primi o sancțiune dură din partea ATP.

Fără precedent! Kyrgios, dezlănțuit: “Idiotule!” Ce a putut să spună despre Nadal și unchiul său + “Nu-l suport pe Djokovic!”

Altfel, Kyrgios a afirmat recent, pentru podcast-ul “No Challenges Remaining”, al jurnalistului specializat pe tenis Ben Rothenberg, că Rafael Nadal este “super salty”, termen folosit în cazul persoanelor care sunt agresive sau prost dispuse.

“Când câştigă, este în regulă. Nu spune nimic rău, apreciază calităţile adversarului. Însă după ce l-am bătut, a spus ceva de genul: ‘Nu are respect pentru mine, pentru fanii mei şi pentru joc’. Nu este o imagine bună pentru tine.

Iar apoi unchiul său Toni a apărut şi a spus: ‘Nu este educat’. Iar eu: ‘Frate, am studiat 12 ani, idiotule! Sunt foarte educat. Înţeleg că eşti supărat pentru că ţi-am bătut din nou familia”, a spus australianul.

Nick Kyrgios nu îl suportă nici pe Novak Djokovic

El a mai declarat că Novak Djokovic este “un jucător incredibil” şi “un campion al tenisului”, dar este disperat să fie plăcut ca Roger Federer. “Simt că are o obsesie bolnavă de a dori să fie plăcut. Vrea să fie ca Roger. Simt că vrea atât de mult să fie plăcut încât nu îl suport”, a afirmat Kyrgios, care a subliniat că este stânjenitor felul în care se bucură sârbul după meciuri.

Nick Kyrgios a vorbit şi despre Fernando Verdasco, spunând că acesta este “cea mai arogantă persoană care există”.

Etichete: nick kyrgios roma , nick kyrgios – casper ruud , nick kyrgios descalificat , scandal nick kyrgios

Source: digisport.ro