BCR, anunț de ULTIMA ORĂ! Toți clienții sunt afectați de decizie – Fanatik

Tot în urmă cu un an, în luna mai, BCR a oprit temporar sistemul de carduri pentru a realiza o serie de operațiuni care și-au dorit îmbunătățirea performanțelor. Tranzacțiile la APT (ghișee automate) au putut fi folosite doar cu autentificare cu cartonaș cu cod de bare. În același timp, tranzacțiile la ASV – uri (automatele de schimb valutar) nu au putut fi efectuate în intervalul orar 22.30 și 6.00, duminică spre luni.

BCR anunț de ultima oră
BCR anunță că serviciile de Internet și Internet Banking se vor opri temporar, joi
Sursa foto: hepta.ro

BCR, o bancă foarte folosită de români

Banca Comercială Română este membră a Erste Group, unul dintre grupurile financiare care oferă o gamă completă de produse și servicii financiare. BCR are o rețea de 22 de centre de afaceri și 22 de birouri mobile dedicate companiilor. Erste Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de servici financiare din estul Uniunii Eurpene.

Clienţii BCR au la dispoziţie peste 2.600 de bancomate şi POS , 7.800 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi. În plus, clienții BCR beneficiază de servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce.

Source: fanatik.ro